Solstad Hotell på Gol

Solstad Hotell på Gol Et tradisjonsrikt hotell i Gol sentrum!
Solstad Hotell på Gol er kjent for sin gode mat og hyggelige atmosfære. Hotellet ble etablert i 1920, og ligger sentralt i Gol sentrum. Vi er et naturlig stoppested på vegen mellom Oslo og Bergen! Hotellet har god standard, og er godt egnet for ulike arrangementer. Vi ønsker og gjøre vårt beste for at ditt opphold hos oss skal bli så hyggelig som overhode mulig. Dersom du trenger rimelig overnatting på Gol så er Solstad Hotell stedet!

> Send oss en forespørsel ...
Solstad Hotell på Gol Kurs og konferanse
Vi har også egne rom for kurs og møtevirksomhet. Møtesal med plass for 40 personer,  selskapsrom med bar, alle rettigheter. Kapasitet overnatting: 50 personer. Besøk vår kafeteria, kjent for sin gode hjemmelagde mat.Vi er en av Utvalgte spisesteder. Det er trådløs internett tilkobling fra alle rom. Kontakt oss for tilbud.

> Send oss en forespørsel ...
Solstad Hotell på Gol Aktiviteter og tilbud i Gol
Legg noen feriedager til Gol i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen, og nyt godt av de rikholdige opplevelsesmulighetene.

Her kan du blant annet bade i fjellvann og badeland (Pers - Tropicana), sykle på veier og stier, besøke en støl, ri på hester, se bjørn i bjørneparken, klappe alpakkaer, boltre deg på crossere og gokarter eller handle i alle butikkene. Eller hva med en tyttebær eller molte tur? Middelalderparken, Vassfaret og Skagatunet er også verdt et besøk.

> Les mer ...

Kontakt informasjon

Solstad Hotell
N-3550 Gol

Tel: 32 02 97 20
Fax: 32 02 97 50
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Google+

Hvor ligger Solstad? Klikk på kartet!

Kart over Gol